skip to main content
Resultados 1 2 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover assunto: Political History remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Kees-Jan van Klaveren, Het onafhankelijkheidssyndroom. Een cultuurgeschiedenis van het naoorlogse Nederlandse zorgstelsel

Joris Vandendriessche

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Wim Dral, Tussen macht en onmacht. Een politieke biografie van Anthonie van der Heim (1693-1746)

David Onnekink

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Klaas van Gelder, Regime Change at a Distance. Austria and the Southern Netherlands Following the War of the Spanish Succession (1716-1725)

Luc Duerloo

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 October 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Roland Richter, Amerikanische Revolution und Niederländische Finanzanleihen 1776–1782. Die Rolle John Adams’ und der Amsterdamer Finanzhäuser bei der diplomatischen Anerkennung der USA

Victor Enthoven

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

H.P. van Tuyll van Serooskerken, Small Countries in a Big World: The Belgian-Dutch Conflict at Versailles, 1919

Samuël Kruizinga

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 August 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Anton van de Sande, Prins Frederik der Nederlanden (1797-1881). Gentleman naast de troon

Niek van Sas

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Han Meyer, De staat van de Delta. Waterwerken, stadsontwikkeling en natievorming in Nederland

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Gerard van Roon, Macht en gewoonte in het Delftse stadsbestuur (1672-1702)

Ronald Sluijter

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2016, Vol.131(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Inzicht door onderdompeling. Een reactie op Bart Van de Putte, Henk de Smaele en Dirk Jan Wolffram

Jan Hein Furnée

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2014, Vol.129(3), pp.101-111 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

10
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Frans Grijzenhout, Niek van Sas, Wyger Velema (eds.), Het Bataafse experiment. Politiek en cultuur rond 1800

René Koekkoek

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 July 2014, Vol.129(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Resultados 1 2 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.