skip to main content
Resultados 1 2 3 4 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover tipo de recurso: Artigos remover assunto: History of Science remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

The Dutch Republic. Laboratory of the Scientific Revolution

Klaas van Berkel

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(2-3), pp.81-105 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Ton van Kalmthout, Huib Zuidervaart (eds.), The Practice of Philology in the Nineteenth-Century Netherlands

Bas van Bommel

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2016, Vol.131(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

S. Groenveld, Constantijn Huygens op dienstreis; Rudolf Dekker, Constantijn Huygens jr. en de uitvinding van het moderne dagboek; Rudolf Dekker, Family, Culture and Society in the Diary of Constantijn Huygens Jr

Donald Haks

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2014, Vol.129(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Ton van Helvoort, Een verborgen revolutie. De computerisering van de Rijksuniversiteit Groningen

Frank Veraart

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2013, Vol.128(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Eddy Frederickx (†) en Toon van Hal, Johannes Goropius Becanus (1519-1573). Brabants arts en taalfanaat

Sandra Langereis

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2016, Vol.131(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Sandra Langereis, De woordenaar. Christoffel Plantijn, ‘s werelds grootste drukker en uitgever (1520-1589)

Raingard Esser

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2015, Vol.130(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Jan Guichelaar, George B. Huitema, Hylkje de Jong (eds.), Zekerheden in waarnemingen. Natuurwetenschappelijke ontwikkelingen in Nederland rond 1900

Frans van Lunteren

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2013, Vol.128(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Een traject van onderhandeling. Hygiënisme als wetenschap, Antwerpen 1880-1900

Joris Vandendriessche ; Kaat Wils

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2013, Vol.128(3), pp.3-28 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

De veranderende bestuurscultuur in wetenschap en universiteit in de jaren zeventig en tachtig

David Baneke

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2014, Vol.129(1), pp.25-54 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

10
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Patricia Faasse, Profiel van een faculteit. De Utrechtse bètawetenschappen 1815-2011

Dorien Daling

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2013, Vol.128(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Resultados 1 2 3 4 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.