skip to main content
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Verschillende opvattingen over taak en wezen van geschiedschrijving

Barbara Henkes

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(4), pp.108-110 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Een heel eigen manier van kijken

J.C.H. Blom

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(4), pp.90-107 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

De Bezetting revisited. Hoe van De Oorlog een ‘normale’ geschiedenis werd gemaakt die eindigt in vrede

Barbara Henkes

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(1), pp.73-99 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Jodenvervolging en daderprocessen in België en Nederland (1944-1951): rechtspraak en herinneringsculturen

Wouters, Nico ; Zurné, Jan Julia

BMGN-THE LOW COUNTRIES HISTORICAL REVIEW, 2016 [Periódico revisado por pares]

2016

Texto completo disponível

Ver todas as versões
5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

De kunst van het verbergen. Een lichtzinnige naziprins en de Nederlandse monarchie (discussiedossier over Bernhard. Een verborgen geschiedenis)

G. Deneckere

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2), pp.71-81 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

‘Dat nooit meer’ – ‘Never Again’

James Kennedy ; Peter Romijn

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2013, Vol.128(2), pp.71-72 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Nederlandse akkoorden in 2000 over Joodse oorlogstegoeden

Christiaan Ruppert

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2015, Vol.130(3), pp.50-71 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Liesbeth Hoeven, Een boek om in te wonen. De verhaalcultuur na Auschwitz

Bettine Siertsema

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2015, Vol.130(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Loe de Jong, of de professionele strategieën van een publieke intellectueel in Koude Oorlogstijd

Pieter Lagrou

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2015, Vol.130(3), pp.79-90 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

10
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Shooting from the Trenches: On the Impossibility and Inability to think about the War

Chris van Der Heijden

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2013, Vol.128(2), pp.100-108 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Ver todas as versões

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Data de Publicação 

De até
  1. Antes de2010  (4)
  2. 2010Até2010  (3)
  3. 2011Até2012  (1)
  4. 2013Até2015  (6)
  5. Após 2015  (1)
  6. Mais opções open sub menu

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Romijn, P.
  2. Barbara Henkes
  3. Henkes, Barbara
  4. Damsma, J.
  5. CLUE+

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.