skip to main content
Resultados 1 2 3 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover assunto: Second World War remover Base de dados/Biblioteca: Directory of Open Access Journals (DOAJ) remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Paul Bronzwaer, Maastricht en Luik bezet. Een comparatief onderzoek naar vijf aspecten van de Duitse bezetting van Maastricht en Luik tijdens de Tweede Wereldoorlog

Georgi Verbeeck

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2012, Vol.127(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

‘Alles is van ons’. Anonieme brieven over de voedselvoorziening in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog

A. Vrints

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(3), pp.25-51 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Verschillende opvattingen over taak en wezen van geschiedschrijving

Barbara Henkes

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(4), pp.108-110 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Een heel eigen manier van kijken

J.C.H. Blom

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(4), pp.90-107 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

De Bezetting revisited. Hoe van De Oorlog een ‘normale’ geschiedenis werd gemaakt die eindigt in vrede

Barbara Henkes

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(1), pp.73-99 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Hans Sakkers, Duitse militaire standrechtelijke executies in Zeeland, september-december 1944

Georgi Verbeeck

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 August 2014, Vol.129(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Marco Gietema en Cecile aan de Stegge, Vergeten slachtoffers. Psychiatrische inrichting de Willem Arntsz Hoeve in de Tweede Wereldoorlog

Timo Bolt

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Dirk Starink, De jonge jaren van de luchtmacht. Het luchtwapen in het Nederlandse leger 1913-1939; Quirijn van der Vegt, Take off. De opbouw van de Nederlandse luchtstrijdkrachten 1945-1973

Ine Megens

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 November 2014, Vol.129(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Alphons Siebelt, ‘Hij zit bij de onderduikersbond’. Hulp aan Leidse onderduikers in de Tweede Wereldoorlog

Bart van Der Boom

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2016, Vol.131(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

10
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Erik Somers, De oorlog in het museum. Herinnering en verbeelding

Susan Hogervorst

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2015, Vol.130(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Resultados 1 2 3 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Helen Grevers
  2. Grevers, Helen
  3. Verbeeck, Georgi
  4. Georgi Verbeeck
  5. Hogervorst, Susan

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.