skip to main content
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover tipo de recurso: Artigos remover autor: Dirk Jan Wolffram remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Carla van Baalen en Alexander van Kessel (eds.), Kabinetsformaties 1977-2012

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

From the Editors - Redactioneel

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2018, Vol.133(3), pp.1-3 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Nikolaj Bijleveld, Voor God, volk en vaderland. De plaats van de hervormde predikant binnen de nationale eenwordingsprocessen in Nederland in de eerste helft van de negentiende eeuw

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2010, Vol.125(1), pp.132-133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Populisme verleden tijd?

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2012, Vol.127(2), pp.55-74 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

From the Editors - Redactioneel

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2017, Vol.132(2), pp.1-2 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

From the Editors ‒ Redactioneel

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2017, Vol.132(1), pp.1-2 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Veel vertier, weinig politiek

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2014, Vol.129(3), pp.93-100 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Han Meyer, De staat van de Delta. Waterwerken, stadsontwikkeling en natievorming in Nederland

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

M. Buitenwerf-van der Molen, God van vooruitgang. De popularisering van het modern-theologische gedachtegoed in Nederland (1857-1880)C. M. van Driel, Schermen in de schemering. Vijf opstellen over modernisme en orthodoxie

Dirk Jan Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2009, Vol.124(1), pp.124-127 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Data de Publicação 

De até
  1. Antes de2010  (1)
  2. 2010Até2011  (1)
  3. 2012Até2013  (1)
  4. 2014Até2017  (5)
  5. Após 2017  (1)
  6. Mais opções open sub menu

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Dirk Jan Wolffram
  2. Wolffram, Dirk Jan
  3. Wolffram, D.J.
  4. Wolffram, Dj

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.