skip to main content
Resultados 1 2 3 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover data de publicação: 1997Até2006 remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
1
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

W. van der Ham, Meester van de zee. Johan van Veen (1893-1959), waterstaatsingenieur

F. Vogelzang

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(1), pp.125-126 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

2
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

H.T.A. Amsing, Bakens verzetten in het voortgezet onderwijs, 1863-1920. Gymnasium, h.b.s. en m.m.s. in onderwijssysteem, leerplan en geschiedenisonderwijs

B. Henkens

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(3), pp.433-435 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

3
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

G. Zondergeld, Geen duimbreed?! De Vrije Universiteit tijdens de Duitse bezetting

G. Harinck

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(2), pp.291-292 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

4
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

B. Hogenkamp, De documentaire film 1945-1965. De bloei van een filmgenre in Nederland

D.J. Wolffram

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(3), pp.456-457 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

5
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

D. van der Meulen, Multatuli. Leven en werk van Eduard Douwes Dekker

L. Dolk

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(1), pp.112-114 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

6
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Het interieurjaar 2001

B. de Vries

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(1), pp.71-76 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

7
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

M. van der Burg, 'Geen tweede boer'. Gender, landbouwmodernisering en onderwijs aan plattelandsvrouwen in Nederland, 1863-1968

M. Smits

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(3), pp.435-437 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

8
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

J.W. Schot, Techniek in Nederland in de twintigste eeuw, VII, Techniek en modernisering. Balans van de twintigste eeuw

K. Boersma

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(3), pp.442-444 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

9
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

A.M.L. Hajenius, R. Hofman, Dopers in de Domstad. Geschiedenis van de Doopsgezinde gemeente Utrecht 1639-1939

W. Pelt

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(2), pp.217-219 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

10
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

C.A. Laan, Drank en drinkgerei. Een archeologisch en cultuurhistorisch onderzoek naar de alledaagse drinkcultuur van de 18de-eeuwse Hollanders

J. Kamermans

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2004, Vol.119(2), pp.249-250 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Resultados 1 2 3 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Huussen Jr., A.H.
  2. A.H. Huussen Jr
  3. Haitsma Mulier, E.O.G.
  4. E.O.G. Haitsma Mulier
  5. Frijhoff, W.Th.M.

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.