skip to main content
previous page 1 Resultados 2 3 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover tipo de recurso: Artigos remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
11
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Marieke van Delft, Van wiegendruk tot world wide web. Bijzondere collecties en de vele geschiedenissen van het gedrukte boek

Lizet Duyvendak

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 November 2016, Vol.131(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

12
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

E.D.J. de Jongh, Vloeken en bidden om een nieuwe aarde. De dagen van Bert ter Schegget

G. van Klinken

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

13
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

F. Keverling Buisman, I. Jacobs (eds.), Arnhem van 1700 tot 1900

P. van de Laar

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

14
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

G.J. Schutte e.a., Grenzeloos christelijk-sociaal. Internationale activiteiten van de christelijk-sociale beweging

P. Pasture

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

15
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Jeannette Kamp, Susan Legêne, Matthias van Rossum en Sebas Rümke, Geschiedenis schrijven! Wegwijzer voor historici en Violet Soen, Geschiedenis is een werkwoord. Een inleiding in historisch onderzoek

Jacco Pekelder

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 May 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

16
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

C. Caspers & P.J. Margry, Het Mirakel van Amsterdam

Jonas Van Mulder

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 April 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

17
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

H. Krabbendam, C.A. van Minnen, G. Scott-Smith (eds.), Four Centuries of Dutch-American Relations 1609-2009

E. Haefeli

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2), pp.106-108 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

18
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Wayne P. te Brake, Religious War and Religious Peace in Early Modern Europe

Martine van Ittersum

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 July 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

19
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

J.C. Streng, Tot welstand van ’t gemenebest. Het Latijnse onderwijs en de humanistische cultuur in Overijssel tijdens het Oude Bewind

C.M. Hogenstijn

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

20
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Willem van Bennekom. Mes frères! De Waalse Kerk in Amsterdam

Olf Praamstra

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 August 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

previous page 1 Resultados 2 3 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Refinar Meus Resultados

Assunto 

  1. History  (179)
  2. Low Countries  (131)
  3. Netherlands  (109)
  4. Cultural History  (100)
  5. Belgium  (63)
  6. Historiography  (62)
  7. Economic History  (60)
  8. Biography  (57)
  9. Second World War  (57)
  10. Political Culture  (56)
  11. Universities  (37)
  12. History of Science  (36)
  13. Students  (31)
  14. Holocaust  (30)
  15. Protestantism  (29)
  16. Education  (28)
  17. Legal History  (27)
  18. Jews  (24)
  19. Gender  (23)
  20. Mais opções open sub menu

Data de Publicação 

De até
  1. Antes de1979  (466)
  2. 1979Até1987  (826)
  3. 1988Até1996  (1.497)
  4. 1997Até2006  (2.135)
  5. Após 2006  (1.833)
  6. Mais opções open sub menu

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Klaas van Berkel
  2. Berkel, Klaas van
  3. History
  4. Kennedy, James
  5. James Kennedy

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.