skip to main content
previous page 1 Resultados 2 3 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover assunto: Second World War remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
11
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Bruno Benvindo en Evert Peeters, Scherven van de oorlog. De strijd om de herinnering aan de Tweede Wereldoorlog 1945-2010

Helen Grevers

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 February 2014, Vol.129(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

12
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Chris Dols, Joep van Gennip en Lennert Savenije (eds.), Dienstbaar onder vuur. Religieuzen en de Tweede Wereldoorlog

Hans Krabbendam

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 October 2017, Vol.132 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

13
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Jodenvervolging en daderprocessen in België en Nederland (1944-1951): rechtspraak en herinneringsculturen

Wouters, Nico ; Zurné, Jan Julia

BMGN-THE LOW COUNTRIES HISTORICAL REVIEW, 2016 [Periódico revisado por pares]

2016

Texto completo disponível

Ver todas as versões
14
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Ralf Futselaar, Gevangenissen in oorlogstijd 1940-1945

Guus Meershoek

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2016, Vol.131(3) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

15
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Alexander Heldring, Het Saramacca project. Een plan van joodse kolonisatie in Suriname 1946-1956

Dienke Hondius

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2012, Vol.127(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

16
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Niek Scheps, Weersta vanaf het begin maar slechts met het geesteszwaard. Het verzetswerk van J.H. Scheps 1940-1945; Maarten van Buuren, De afrekening. Ontmaskering van het gewapend verzet; Evertjan van Roekel, Jongens van Nederland. Nederlandse vrijwilligers in de Waffen-SS

David Barnouw

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2013, Vol.128(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

17
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Bart van der Boom, ‘Wij weten niets van hun lot’. Gewone Nederlanders en de Holocaust

Friso Wielenga

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2012, Vol.127(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

18
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Josje Damsma, Erik Schumacher, Hier woont een NSB’er. Nationaalsocialisten in bezet Amsterdam

Georgi Verbeeck

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2012, Vol.127(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

19
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Chris van der Heijden, Kinderen van foute ouders. Hun verhaal

David Barnouw

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2015, Vol.130(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

20
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Boyd van Dijk, Leven naast het kamp. Kamp Vught en de Vughtenaren, 1942-1944

Susan Hogervorst

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 September 2014, Vol.129(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

previous page 1 Resultados 2 3 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Helen Grevers
  2. Grevers, Helen
  3. Verbeeck, Georgi
  4. Georgi Verbeeck
  5. Hogervorst, Susan

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.