skip to main content
previous page 1 2 3 Resultados 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
31
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Arnoud-Jan Bijsterveld en Véronique Roelvink (eds.), Rondom Sint-Oedenrode. Macht, religie en cultuur in de Meierij

Valerie Vrancken

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

32
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Manon van der Heyden, Women and Crime in Early Modern Holland

Ans Vervaeke

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 July 2018, Vol.133 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

33
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço
34
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

F. van Vree, R. van der Laarse (eds.), De dynamiek van de herinnering. Nederland en de Tweede Wereldoorlog in een internationale context

B. Moore

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

35
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

G. Draye, Laboratoria van de natie. Literaire genootschappen in Vlaanderen 1830-1914

L. Jensen

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(1), pp.116-118 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

36
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

M. Hülsken, Kiezen voor Kinderen? Vrouwentijdschriften en hun lezeressen over het katholieke huwelijksleven, 1950-1975

T. Van Osselaer

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(4), pp.152-153 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

37
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

J.F. Heijbroek, Frits Lugt 1884-1970. Leven voor de kunst. BiografieE. Rovers, De eeuwigheid verzameld. Helene Kröller-Müller (1869-1939)

L. Tibbe

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(4), pp.137-140 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

38
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Constructing and Deconstructing the ‘State’: the Case of the Low Countries

Frederik Buylaert ; Marie-Gabrielle Verbergt

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 December 2017, Vol.132(4), pp.75-79 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

Ver todas as versões
39
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

G. Valk, In de schaduw van de bal. Omkoping, geweld, doping, collaboratie en andere donkere aspecten uit de geschiedenis van het voetbalF. van Kolfschoten, De Dordtse magiër. De val van volksheld Karel Lotsy

P. Romijn

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(1), pp.125-127 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

40
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

R. Stein, J. Pollmann (eds.), Networks, Regions and Nations: Shaping Identities in the Low Countries, 1300-1650

D’a.J.D. Boulton

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2), pp.112-113 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

previous page 1 2 3 Resultados 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Refinar Meus Resultados

Tipo de Recurso 

  1. Artigos  (6.757)
  2. Resenhas  (7)
  3. Mais opções open sub menu

Data de Publicação 

De até
  1. Antes de1979  (466)
  2. 1979Até1987  (826)
  3. 1988Até1996  (1.497)
  4. 1997Até2006  (2.135)
  5. Após 2006  (1.840)
  6. Mais opções open sub menu

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Klaas van Berkel
  2. Berkel, Klaas van
  3. History
  4. Kennedy, James
  5. James Kennedy

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.