skip to main content
previous page 1 2 Resultados 3 4 5 next page
Refinado por: Nome da Publicação: BMGN: Low Countries Historical Review remover assunto: Second World War remover
Result Number Material Type Add to My Shelf Action Record Details and Options
21
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Frank van Vree, Hetty Berg, David Duindam (eds.), De Hollandsche schouwburg. Theater, deportatieplaats, plek van herinnering

Geraldien Von Frijtag Drabbe Künzel

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 November 2014, Vol.129(4) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

22
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Hans Schippers, De Westerweelgroep en de Palestinapioniers. Non-conformistisch verzet in de Tweede Wereldoorlog

Jan Julia Zurné

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2016, Vol.131(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

23
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Pim Griffioen en Ron Zeller, Jodenvervolging in Nederland, Frankrijk en België, 1940-1945; Insa Meinen, De Shoah in België; Ad van Liempt en Jan H. Kompagnie (eds.), Jodenjacht. De onthutsende rol van de Nederlandse politie in de Tweede Wereldoorlog

Dan Michman

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2014, Vol.129(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

24
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

De kunst van het verbergen. Een lichtzinnige naziprins en de Nederlandse monarchie (discussiedossier over Bernhard. Een verborgen geschiedenis)

G. Deneckere

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2011, Vol.126(2), pp.71-81 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

25
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

‘Dat nooit meer’ – ‘Never Again’

James Kennedy ; Peter Romijn

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2013, Vol.128(2), pp.71-72 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

26
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Aline Sax, Voor Vlaanderen, Volk en Führer. De motivatie en het wereldbeeld van Vlaamse collaborateurs tijdens de Tweede Wereldoorlog 1940-1945

Geraldien Von Frijtag Drabbe Künzel

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 February 2014, Vol.129(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

27
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Ad van Liempt (ed.), De jacht op het verzet. Het meedogenloze optreden van Sicherheitsdienst en Nederlandse politie tijdens de Tweede Wereldoorlog

Friso Wielenga

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 May 2015, Vol.130(2) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

28
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Roel Hijink, Voormalige concentratiekampen. De monumentalisering van Duitse kampen in Nederland

Susan Hogervorst

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 January 2013, Vol.128(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

29
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

The War That Won’t Go Away

Bob Moore

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 June 2013, Vol.128(2), pp.73-80 [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

30
Material Type:
Artigo
Adicionar ao Meu Espaço

Voorbij Bijltjesdag? Recente werken over de bestraffing van collaboratie na beide wereldoorlogen in de Lage Landen

Helen Grevers

BMGN: Low Countries Historical Review, 01 March 2012, Vol.127(1) [Periódico revisado por pares]

Texto completo disponível

previous page 1 2 Resultados 3 4 5 next page

Personalize Seus Resultados

  1. Editar

Refine Search Results

Expandir Meus Resultados

  1.   

Novas Pesquisas Sugeridas

Ignorar minha busca e procurar por tudo

Deste Autor:

  1. Helen Grevers
  2. Grevers, Helen
  3. Verbeeck, Georgi
  4. Georgi Verbeeck
  5. Hogervorst, Susan

Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.