skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Busca Geral
Or select another collection:
Search in:
Busca Geral
Busca Avançada
Busca por Índices
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Effect of temperature and packaging materials [polyethylene bags, plastic baskets] on post harvest quality and storage life of rambutan (Nephelium lappaceum Linn.) var. Seechompoo
Anucha Inpun
Bangkok (Thailand) 1984
Sem texto completo
Citações
Citado por
Serviços
Detalhes
Resenhas & Tags
Nº de Citações
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
Effect of temperature and packaging materials [polyethylene bags, plastic baskets] on post harvest quality and storage life of rambutan (Nephelium lappaceum Linn.) var. Seechompoo
Autor:
Anucha Inpun
Assuntos:
ALMACENAMIENTO
;
CONTENEDORES
;
CONTENEUR
;
MATIERE PLASTIQUE
;
NEPHELIUM LAPPACEUM
;
OPERACIONES POSTCOSECHA
;
OPERATION APRES RECOLTE
;
PLASTICOS
;
STOCKAGE
;
TEMPERATURA
;
TEMPERATURE
Notas:
8521144
Q80
J11
Descrição:
Rambutan fruits (Nephelium lappaceum Linn.) var. Seechompoo were stored in non-perforated polyethylene bags, perforated polyethylene bags and plastic baskets at 10 deg C., 15 deg C., 20 deg C. and room temperature (29.7 deg C.), respectively. The result showed that rambutans in non-perforated polyethylene bags had the best appearance and eating quality after 9 days in storage at 15 deg C. Percentage of weight loss was 9.71 % and the percent age of total soluble solids decreased gradually. The storage life of rambutans at room temperature in three packaging materials was only 3 days and rambutans at 10 deg C. showed chilling injury symptom after one day storage
Editor:
Bangkok (Thailand)
Data de criação/publicação:
1984
Idioma:
Tailandês
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_PRODUCAO),scope:(USP_EBOOKS),scope:("PRIMO"),scope:(USP),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP_FISICO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript