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Flavouring substances and natural sources of flavourings = Substances aromatisantes et sources naturelles de matières aromatisantes

Council of Europe

Moulins-lès-Metz, France Maisonneuve 1992 [i.e. 1993

Localização: CQ - Conjunto das Químicas    (R 547.6 C855f 1992 v.1 )(Acessar)

  • Título:
    Flavouring substances and natural sources of flavourings = Substances aromatisantes et sources naturelles de matières aromatisantes
  • Autor: Council of Europe
  • Assuntos: Flavoring essences; COMPOSTOS AROMÁTICOS
  • Notas: Vol. 1 is 4th ed. Vol. 2 to be published at a later date;In English and French
  • Descrição: v. 1. Chemically-defined flavouring substances = Substances aromatisantes chimiquement dâfinies
  • Editor: Moulins-lès-Metz, France Maisonneuve
  • Data de criação/publicação: 1992 [i.e. 1993
  • Formato: 2 v. (loose-leaf) ill. 25 cm.
  • Idioma: Inglês

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