skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Busca Geral
Or hit Enter to replace search target
Or select another collection:
Search in:
Busca Geral
Busca Avançada
Busca por Índices
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Official methods of analysis of AOAC International
AOAC International William Horwitz 1918; George W Latimer
Gaithersburg, MD AOAC International 2010
Localização:
CQ - Conjunto das Químicas
(543 A849o 2005 )
e outros locais
(Acessar)
This feature requires javascript
Localização & Reservas
Detalhes
Resenhas & Tags
Solicitações
Mais Opções
Prateleira Virtual
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
Official methods of analysis of AOAC International
Autor:
AOAC International
William Horwitz 1918
;
George W Latimer
Assuntos:
Chemistry, Analytic -- Laboratory manuals
;
Food -- Analysis
;
MANUAIS DE LABORATÓRIO
;
QUÍMICA ANALÍTICA
Notas:
"Current through revision 3, 2010"
Descrição:
Agricultural liming materials -- Fertilizers -- Plants -- Animal feed -- Drugs in feed -- Disinfectants -- Pesticide formulations -- Hazardous substances -- Metals and other elements at trace levels in food -- Pesticide and industrial chemical residues -- Waters; and salt -- Microchemical methods -- Radioactivity -- Veterinary analytical toxicology -- Cosmetics -- Extraneous materials: isolation -- Microbiological methods -- Drugs -- Drugs and feed additives in animal tissues -- Forensic sciences -- Baking powder and baking chemicals
Distilled liquors -- Malt beverages and brewing materials -- Wines -- Nonalcoholic beverages and concentrates -- Coffee and tea -- Cacao bean and its products -- Cereal food -- Dairy products -- Egg and egg products -- Fish and other marine products -- Flavors -- Fruits and fruit products -- Gelatin, dessert preparations, and mixes -- Meat and meat products -- Nuts and nut products -- Oils and fats -- Vegetable products, processed -- Spices and other condiments -- Sugars and sugar products -- Vitamins and other nutrients -- Color additives -- Food additives: direct -- Food additives: indirect -- Natural toxins -- Infant formulas, baby foods and enteral products -- Dietary supplements
Editor:
Gaithersburg, MD AOAC International
Data de criação/publicação:
2010
Formato:
xxix, 1 v. (various pag.) 29 cm.
Idioma:
Inglês
Links
Este item no Dedalus
Este item no Dedalus
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_VIDEOS),scope:("PRIMO"),scope:(USP_FISICO),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP),scope:(USP_EBOOKS),scope:(USP_PRODUCAO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript