skip to main content
Visitante
Meu Espaço
Minha Conta
Sair
Identificação
This feature requires javascript
Tags
Revistas Eletrônicas (eJournals)
Livros Eletrônicos (eBooks)
Bases de Dados
Bibliotecas USP
Ajuda
Ajuda
Idioma:
Inglês
Espanhol
Português
This feature required javascript
This feature requires javascript
Primo Search
Busca Geral
Busca Geral
Acervo Físico
Acervo Físico
Produção Intelectual da USP
Produção USP
Search For:
Clear Search Box
Search in:
Busca Geral
Or select another collection:
Search in:
Busca Geral
Busca Avançada
Busca por Índices
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Effect of radiation on the nutritive value of post irradiated potatoes
Vachira Pringsulaka
1983
Sem texto completo
Citações
Citado por
Serviços
Detalhes
Resenhas & Tags
Nº de Citações
This feature requires javascript
Enviar para
Adicionar ao Meu Espaço
Remover do Meu Espaço
E-mail (máximo 30 registros por vez)
Imprimir
Link permanente
Referência
EasyBib
EndNote
RefWorks
del.icio.us
Exportar RIS
Exportar BibTeX
This feature requires javascript
Título:
Effect of radiation on the nutritive value of post irradiated potatoes
Autor:
Vachira Pringsulaka
Assuntos:
almacenamiento
;
gamma irradiation
;
humedad relativa
;
humidite relative
;
irradiacion gamma
;
irradiation gamma
;
nutritive value
;
papa
;
pomme de terre
;
potatoes
;
relative humidity
;
stockage
;
storage
;
temperatura
;
temperature
;
valeur nutritive
;
valor nutritivo
;
variedades
;
variete
;
varieties
Notas:
Q
Q02
Descrição:
Harvested fresh potatoes of Spunta variety, were irradiated at 0, 60, 90, 120, and 150 gray and then stored at three temperatures; (30+-5 deg. celsius) with 55-65 percent R.H. and 15 deg. celsius and 10 deg. celsius both with 85-95 percent R.H. The biochemical assay of total sugar, protein, and vitamin C were conducted for the determination of change in nutritive value. Both non-irradiated and irradiated potatoes, stored at room temperature with 55-65 percent R.H., showed higher change in percentage of total sugar and vitamin C, but only slight change in protein was observed. Furthermore, no significant difference was found in nutritive value between irradiated and non-irradiated potatoes stored at 15 and 10 deg. celsius with 85-95 percent R.H.
Data de criação/publicação:
1983
Idioma:
Tailandês
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Voltar para lista de resultados
This feature requires javascript
This feature requires javascript
Buscando em bases de dados remotas. Favor aguardar.
Buscando por
em
scope:(USP_PRODUCAO),scope:(USP_EBOOKS),scope:("PRIMO"),scope:(USP),scope:(USP_EREVISTAS),scope:(USP_FISICO),primo_central_multiple_fe
Mostrar o que foi encontrado até o momento
This feature requires javascript
This feature requires javascript